ANGEN-ANGEN

Ing sak jeroning angenku, dak rasake nyatane aku iki kenal wae kaya-kaya durung, pethuk ya durung, weruh apa maneh babar pisan, amung tau ngerti neng asmane, ngono wae yo jare uwong, yogene ing rasa ati kok tansah cedak karo aku, malah sajak kaya tansah sawiji, kaendahan ing warna, kaluhuran tanpa umpama, ora bakal bisa dak gambarake ing sak jeroning cerita, kenengapa rasa kangen kok ora bisa tak ilangna, ndaya-daya kepingin weruh sejatine sapa….?

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s