RAHAYU

Sugeng ndalu para kinasih.
Sonten meniko menawi kawontenanipun sae lan awon sampun dados kersanipun Gusti. Mboten wonten ingkang sanes saking Gusti. Mugi kita para penghayat ugi tansa

h welas asih dateng sesami, upami enten sing “ngelak” nggih mongga paring toya, menawi enten sing ngelih (lapar) sumangga paring tetedan, upami enten ingkang bade kasulayan, monggo kita sengkuyung.
Amargi sedaya ingkang kegebyar kang minangka kersane Gusti.. ten mriku ugi saget kangge nguji kita… sepinten raos welas asihing kita dateng sesami. Punika minangka bukti lampah kita tumuju dateng kesaenan, kaluhuran. Suwun…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s